ValluNovanto Me Rakennamme Paremman Suomen. Tule Mukaan

Vantaa Kasvaa

 

Vantaan Tilanteesta:
Kaavoituksella pystytään vaikuttamaan siihen, että saadaan hyviä veronmaksajia Vantaalle. Nyt luvut eivät mairittele.

Vuonna 2015 muuttoliikkeen osuus Vantaan väkiluvun kasvusta oli 70%, mistä 74% oli vieraskielisiä. Työikäisten määrän kasvu perustuu lähes yksinomaan vieraskielisen väestönosan kasvuun.

Samalla Vantaan taloudellinen huoltosuhde on heikentynyt. Taloudellinen huoltosuhde kuvaa sitä, kuinka monta työvoiman ulkopuolella olevaa ja työtöntä on kutakin työllistä kohden. Vuonna 2014 taloudellinen huoltosuhde oli Vantaalla 1,11 eli kutakin työssäkäyvää kohden oli hieman useampi kuin yksi työtön tai työvoiman ulkopuolella oleva. Myös Vantaalaisten koulutustaso on alempi kuin naapurikunnissa.

Tehdään kaavoituksella Vantaasta entistäkin houkuttelevampi hyville veronmaksajille ja panostetaan nykyisten Vantaalaisten viihtyvyyteen myös jatkossa. Näin Vantaasta tehdään tulevaisuudessa Parempi Vantaa.

Jos puhutaan lisäpanostuksista sinnesuntänne ja ilmaisista varhaiskasvatuksista, julkisesta liikenteestä... Se ei ole mikään hokkuspokkus tuostavaan luvattavissa ja toteutettavissa. No monet lupailevat kuuta taivaalta. Suurinpiirtein joka lapselle omaa koulua...

Todellisuus on jotain, minkä kanssa vaalienkin jälkeen on kuitenkin elettävä. Rehellisellä pelillä ja puhtaalla omallatunnolla tehdyillä lupauksilla, on jatkossa helpompi elää. Siksi Kokoomus.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Muuri rajalle," kommentoit tuolla Jaakko Häkkisen blogissa. Mihin ja miksi?

Toimituksen poiminnat